Επαναληπτικά διαγωνίσματα στα μαθηματικά Α, Β και Γ γυμνασίου

To σάββατο 12/1/2019 και κυριακή 13/1/2019  οι μαθητές της  Α, Β και Γ  γυμνασίου της e-Noesis διαγωνίστηκαν στα επαναληπτικά διαγωνίσματα στα μαθηματικά. Τα θέματα επιμελήθηκαν οι μαθηματικοί μας Τσακιρίδης Παναγιώτης, Μερτσανίδης Θεόδωρος και Δασόπουλος Αλέξανδρος.

Οι μαθητές της e-Noesis από Κατερίνη εξετάστηκαν στην αίθουσα διδασκαλίας  υπό την επιτήρηση των καθηγητών , ενώ οι μαθητές εκτός Κατερίνης εξετάστηκαν από το σπίτι τους, μέσω διαδικτυακής επιτήρησης.

Κατά την εξεταστική διαδικασία μέσω απόστασης, οι μαθητές συνδέονται στην ψηφιακή τάξη, όπου είναι υποχρεωμένοι να έχουν ανοιχτές τις κάμερες τους για να γίνεται επιτήρηση.

Κάποιος υπεύθυνος καθηγητής ασκεί χρέη επιτηρητή από το στούντιο της e-Noesis  και επιλύει οποιαδήποτε απορία προκύψει στους μαθητές που εξετάζονται.

Για την ορθότητα της διαδικασίας συνίσταται κάποιος υπεύθυνος κηδεμόνας να παραβρίσκεται στον χώρο του μαθητή, κατά την ώρα της εξέτασης.

Η δομή των θεμάτων είναι προσεγμένη και αποτελείται από θέματα τόσο κατανόησης θεωρητικών εννοιών όσο διαβαθμισμένων και συνδυαστικών ασκήσεων.

Σκοπός της διαδικασίας αυτής είναι οι μαθητές γυμνασίου να απαλλαγούν από τον ‘’φόβο’’ των εξετάσεων, να ενταχθούν ομαλά στην διαδικασία της εξέτασης και να προετοιμάζονται με σωστό ρυθμό για την συνέχειά τους στο λύκειο.

Η διαδικασία των εξετάσεων μέσω διαγωνισμάτων στην e-Noesis πραγματοποιείται 2 φορές τον χρόνο, κατά την περίοδο των διακοπών Χριστουγέννων και Πάσχα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα θέμα :

Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερα επαναληπτικά διαγωνίσματα που έχει φτιάξει η ομάδα της e-Noesis για τα μαθηματικά Α,Β και Γ γυμνασίου.