Back

e-Τάξη

Τα μαθήματα στην υπηρεσία ‘e-τάξη’ πραγματοποιούνται μέσα από ένα διαδικτυακό περιβάλλον, δηλαδή μια διαδικτυακή τάξη.

 

Με την είσοδό τους οι μαθητές μπορούν να βλέπουν και να ακούν συγχρονισμένα όλους τους υπόλοιπους συμμετέχοντες (μαθητές- καθηγητή).

 

Έτσι οι μαθητές παρακολουθούν τον καθηγητή που παραδίδει το μάθημα μέσω της χρήσης ψηφιακού ασπροπίνακα και σύγχρονων διαδραστικών μεθόδων όπως ψηφιακών παρουσιάσεων – προβολή βίντεο, ενώ όποτε κρίνεται απαραίτητο μπορεί να γράφει και ο μαθητής στον ασπροπίνακα με την χρήση ψηφιακής γραφίδας.

e-τάξη

Ζωντανή επικοινωνία

Ο μαθητής έρχεται σε ζωντανή επικοινωνία με τον καθηγητή κατά την παράδοση του μαθήματος.

Παρακολούθηση σε επανάληψη

Σε περίπτωση που απουσιάσει ο μαθητής από το προγραμματισμένο ζωντανό μάθημα, αποθηκεύεται στον λογαριασμό του σε μορφή βίντεο, δίνοντάς του την δυνατότητα να το παρακολουθήσει στον χρόνο που επιθυμεί.

Σημειώσεις μαθήματος

Οι σημειώσεις του μαθήματος αποθηκεύονται αυτόματα (σε μορφή pdf) στον λογαριασμό του μαθητή. Με αυτόν τον τρόπο παρακολουθεί ενεργά το μάθημα, χωρίς να αναλώνεται στο να αντιγράφει από τον πίνακα της σημειώσεις του καθηγητή.

Διαγωνίσματα-Εργασίες

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο μαθητής υποχρεούται να κάνει τις εργασίες ή τα διαγωνίσματα που είναι προγραμματισμένα. Τα αποτελέσματα βαθμολογούνται και τοποθετούνται στην αναλυτική κατάσταση βαθμολογίας στον λογαριασμό του.

Αξιολόγηση

Η αξιολόγηση του μαθητή γίνεται μέσω της βαθμολογίας τριμήνου από τον καθηγητή και της βαθμολόγησης των εργασιών-διαγωνισμάτων.

Παιχνιδοποίηση

Ο μαθητής συλλέγει πόντους μέσω του βαθμού τριμήνου στην ψηφιακή τάξη από τον καθηγητή και της βαθμολόγησης των εργασιών-διαγωνισμάτων του. Μέσω της διαδικασίας αυτής δίνονται τα κατάλληλα κίνητρα για να ενισχύσουν την αποδοτικότητά του, όπως δημιουργία ανταγωνισμού και παραλαβή ανταμοιβών.

Ενημέρωση γονέων

Η ενημέρωση γονέων πραγματοποιείται δύο φορές τον χρόνο, όπου ο καθηγητής μέσω διαδικτυακής συνεδρίας έρχεται σε ζωντανή επικοινωνία με τον γονέα. Ο γονέας μπορεί να ενημερώνεται συνεχώς κατά την διάρκεια της χρονιάς μέσω της αξιολόγησης που υπάρχει στον λογαριασμό του μαθητή.

Ψηφιακό υλικό

Στο μαθητή δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το ψηφιακό υλικό που στήνεται και συνεχώς εμπλουτίζεται για τις τάξεις του γυμνασίου. Περιλαμβάνει βιντεομαθήματα , λυμένες ασκήσεις μέσω διαδραστικής εφαρμογής, διαδραστικά τεστ και άλυτες ασκήσεις.

Σε ποιους απευθύνεται

Η εν λόγω υπηρεσία απευθύνεται στους μαθητές που :

 • Αναζητούν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκμάθησης μαθηματικών γυμνασίου/λυκείου.
 • Μπορούν να αλληλοεπιδρούν και να συνεργάζονται σε μια ομάδα.
 • Θέλουν να αποφύγουν τις χρονοβόρες μετακίνησης.

Υποστήριξη

Καθ΄ όλη την διάρκεια συμμετοχής σας στην υπηρεσία e-τάξη, θα μπορείτε να απευθυνθείτε στο τμήμα της τεχνικής υποστήριξης για παροχές βοήθειας σε θέματα που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας της ψηφιακής πλατφόρμας e-noesis .

Οδηγίες παρακολούθησης

  Για την ομαλή συμμετοχή στην ψηφιακή τάξη , ο μαθητής :

 • Υποχρεούται κατά την εγγραφή του να συμπληρώσει ένα διαγνωστικό τεστ.
 • Υποχρεούται να είναι συνδεδεμένος σε γραμμή ίντερνετ ( προτείνεται τουλάχιστον 24mbps).
 • Υποχρεούται να χρησιμοποιεί ακουστικά και μικρόφωνο για να μην δημιουργούνται παρεμβολές.
 • Υποχρεούται να έχει ενεργοποιημένη και ανοιχτή την κάμερά του.
 • Υποχρεούται να έχει τετράδιο και στυλό για να λύνει τις ασκήσεις που του αναθέτει ο καθηγητής
 • Υποχρεούται να φωτογραφίζει ή να σκανάρει τις ασκήσεις που έχει να λύσει για το σπίτι και να τις στέλνει στον καθηγητή.

Φιλοσοφία – Εκπαιδευτικό πλάνο

 • Βασικός και πρωταρχικός μας στόχος είναι η βαθύτερη προσέγγιση  των μαθηματικών . Για να το πετύχουμε αυτό χρησιμοποιούμε ειδικά διαμορφωμένες παρουσιάσεις βασιζόμενες σε προσομοίωσεις.
 • Η δομή του εκπαιδευτικού προγράμματος έχει σκοπό να δημιουργήσει ένα ευχάριστο περιβάλλον που θα αγαπήσει ο μαθητής . Για τον λόγο αυτόν  παρέχουμε κίνητρα (όπως  η συλλογή πόντων ανάλογα τις επιδόσεις του στην ψηφιακή τάξη, στις εργασίες και στα διαγωνίσματά του) και εμπλουτίζουμε το ζωντανό μάθημα με διαδραστικές εφαρμογές .
 • Η συχνή επανάληψη αποτελεί κλειδί για την επιτυχία ιδιαίτερα στις πανελλαδικές εξετάσεις. Στο ψηφιακό μας κέντρο επιτυγχάνεται μέσω επαναληπτικών εργασιών και διαγωνισμάτων ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε ο μαθητής να μην χάνετε στο εύρος της διδαχθείσας ύλης .

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα

To εβδομαδιαίο πρόγραμμα δημιουργείται κατόπιν συνεννόησης με τους μαθητές των τμημάτων.

Πολιτική έκπτωσης

Εκπτώσεις δικαιούστε όταν :

 • Είναι εγγεγραμμένο πάνω από ένα μέλος μιας οικογένειας.
 • Ένας χρήστης παρακολουθεί πάνω από ένα μάθημα μιας τάξης.
 • Θα βρίσκεστε στην πρώτη τριάδα της κατάταξης συλλογής πόντων κατά την λήξη της σχολικής χρονιάς .
 • Μας συστήνετε νέο πελάτη.

Συνδρομές / Πώς πληρώνω

 • Η συνδρομή προπληρώνεται για το αντίστοιχο  χρονικό διάστημα που θα παρακολουθήσει ο χρήστης.
 • Η πληρωμές γίνονται μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή paypal.
 • Στοιχεία πληρωμών σας αποστέλλονται μετά την εγγραφή σας στην υπηρεσία.